www.RAFSIG.usamv.ro RO 
EN 

Prezentare proiect
despre proiect
Parteneri
cunoaste echipa
Noutati
noutati din proiect
Rezultate preconizate
rezultate
Rapoarte activitate
rapoarte
Forum
sa ne cunoastem




  Raportari

A. Raport activitate stiintifica

  Pentru a descarca raportul de activitate pe anul 2014 al RAFSIG - click aici.

  Pentru a descarca raportul de activitate pe anul 2015 al RAFSIG - click aici.

  Pentru a descarca raportul de activitate pe anul 2016 al RAFSIG - click aici.

  Pentru a descarca raportul de activitate pe anul 2017 al RAFSG - click aici.

 

B. Raport de diseminare

  Brosura de prezentare a proiectului RAFSIG Contract 164/2014 - click aici.

 Participare la conferinte nationale:

- Simpozionul Naţional Studenţesc „Biotehnologiile- Prezent şi ViitorEdiţia A V- a, 29 iunie 2017, Bucureşti, România.

Titlul lucrarii: Cercetări privind efectul tratamentului cu unde de radiofrecvenţă asupra fungilor implicaţi în degradarea sortimentului de pâine “Grâu Întreg”

Pentru a descarca: Prezentare

- Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești, 29-30 mai 2017, Targovişte

Titlul lucrarii: Studii privind efectul tratamentului cu unde de radiofrecvenţă asupra fungilor implicaţi în degradarea pâinii ambalate

Pentru a se descarca: Prezentare

- Simpozionul Naţional Studenţesc „Biotehnologiile- Prezent şi Viitor” Ediţia A IV- a, 24 iunie 2016, Bucureşti, România;

Titlul lucrarii: Inactivarea fungilor implicaţi în alterarea pâinii de secară folosind unde de radiofrecvenţă

Pentru a descarca: Prezentare

- Simpozionul anual al Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România - Potențialul de valorificare al plantelor aromatice în panificație (Good Herbs), 15- 16 iunie 2016, Bucureşti, România;

Titlul lucrarii: Inactivation by radiofrequency treatment of Penicillium commune and Penicillium crustosum, fungi with high incidence in bread spoilage

Pentru a descarca: Prezentare

- Scientific Conference of the Doctoral Schools of „Dunărea de Jos”, 2-3 iunie 2016, Galaţi, România;

Titlul lucrarii: Radiofrequency Treatment of Foods: Applications on Bacteria, Yeasts and Moulds Involved in Food Spoilage

Pentru a descarca: Prezentare, Diploma

- Simpozionul anual al Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi  Panificaţie din România ediția a XXIV – a, "Tehnologii inovative in industria de morarit – panificatie pentru o dezvoltare durabila", 1 - 3 Octombrie 2015, Baia Sprie, Romania

Titlul lucrarii: CERCETĂRI PRELIMINARE PRIVIND STABILIREA PARAMETRILOR DE FUNCŢIONARE A UNUI ECHIPAMENT DE TRATARE CU UNDE DE RADIOFRECVENŢĂ (RF) ÎN VEDEREA APLICĂRII PE PRODUSE DE PANIFICAŢIE.

Pentru a descarca: Program simpozion, Prezentare.

 

  Participare la conferinte internationale:

- Nutricon Conference, 5-7 octombrie 2017, Skopje, Macedonia.

Titlul lucrarii: The influence of radiofrequency treatment on the texture parameters and on the fungi development of whole wheat bread

Pentru a se descarca: Poster

- 3rd IMEKOFOODS. Metrology Promoting Harmonization & Standardization in Food & Nutrition, 1 – 4 Octombrie 2017, Thessaloniki, Grecia.

Titlul lucrarii: The effects of radiofrequency heating on the aminoacids content of whole wheat bread, graham bread and white bread

Pentru a se descarca: prezentare

- Conferința Integritatea alimentului și cea de-a XXVI-a ediție a Simpozionului Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România, 30-31 august 2017, Bucureşti, România.

Titlul lucrarii: Studii privind efectul tratamentului cu unde de radiofrecvenţă asupra caracteristicilor de calitate ale produselor de panificaţie ambalate

Pentru a descarca: Prezentare

Titlul lucrarii: Influenta tratamentului cu unde de RF asupra unor proprietati de textura ale painii albe de grau

Pentru a descarca: Poster, Diploma

- The International Conference of University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest, „Agriculture for life, Life for agriculture”, 8-10 iunie 2017.

Titlul lucrarii: Critical review on processing effect on nutritional composition of food products

Pentru a descarca: Prezentare

- International Conference of Food Innovation „ FoodInnova”, 31 ianuarie- 3 februarie 2017, Cesena- Emilia- Romagna, Italia.

Titlul lucrarii: The quality of whole wheat bread, graham bread and white bread treated by radiofrequency heating

Pentru a descarca: Poster

- 30th International Conference of the European Federation of Food Science and Technology (EFFoST), 28 - 30 November 2016, Vienna, Austria.

Titlul lucrarii: Study of RF Treatment Effect on Properties of Different Types of Packaging Materials Used for Wrapped Bread

Pentru a descarca: Poster

- Black Sea Association of Food Science and Technology (B-FoST), 22-24 septembrie 2016, Ohrid, Macedonia.

Titlul lucrarii: The Effects of Radiofrequency Heating on the Quality and Preservation of Wrapped Whole Wheat Bread, Graham Bread and White Bread

Pentru a descarca: Poster, Diploma

Titlul lucrarii: Radio Frequency Treatments for Mould Control in Wrapped Slices Bread

Pentru a descarca: Poster, Diploma

- 4th International ISEKI Food Conference, 6- 8 iulie 2016, Viena, Austria;

Titlul lucrarii: Inactivation of Microorganisms Involved in Spoilage of Rye Bread Using Radiofrequency Treatment

Pentru a descarca: Poster, Diploma

- The International Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest - Agriculture for Life, Life for Agriculture, 9- 11 iunie 2016, Bucureşti, România;

Titlul lucrarii: Innovative Treatments of Food: Microwave vs. Radiofrequency

Pentru a descarca: Prezentare

- 6th International Conference On Food And Tourism - Bioatlas, 27- 28 Mai 2016, Braşov, România;

Titlul lucrarii: Consumer Perception Regarding the Use of Innovative Technologies iIn Food Processing

Pentru a descarca: Prezentare, Diploma

- Conferinta Internatioanla "Diaspora şi Prietenii Săi", 26- 28 aprilie 2016, Timişoara, România;

Titlul lucrarii: Applications of Radiofrequency Treatment for Food Safety and Preservation

Pentru a descarca: Prezentare

International Nonthermal Processing Workshop "Sustainable innovation based on science and applied research of nonthermal technologies", 12 - 13 Noiembrie 2015, Atena, Grecia.

Titlul lucrarii: RADIO FREQUENCY TREATMENT - APPLICATION ON RYE BREAD

Pentru a descarca: Poster, Prezentare

Titlul lucrarii: RADIO FREQUENCY HEATING FOR FOOD SAFETY AND PRESERVATION - STATE OF THE ART

Pentru a descarca: Poster

- Conferinţa Internaţională a Universităţii de Știinţe Agronomice și Medicină Veterinară din București, "Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură",  4 - 6 Iunie 2015, USAMV Bucuresti, Romania.

Titlul lucrarii: UNCONVENTIONAL ANTIMICROBIAL TREATMENTS FOR FOOD SAFETY AND PRESERVATION.

Pentru a descarca: Program simpozion, Abstract, Full Paper.

 

- 3rd North and East Europe NeeFOOD Congress on Food, 20 - 23 Mai 2015, Brasov, Romania.

Titlul lucrarii: THE EFFECTS OF RADIOFREQUENCY TREATMENT ON  MICROORGANISMS INVOLVED IN FOOD SPOILAGE.

Pentru a descarca: Program simpozion, Abstract, Poster.

- Al 14-lea Simpozion Internaţional "Perspective ale agriculturii mileniului III", 24 - 26 septembrie 2015, USAMV Cluj-Napoca.

Titlul lucrarii: MICROORGANISMS INVOLVED IN SPOILAGE OF BAKERY PRODUCTS

Pentru a descarca: Abstract




Copyright © 2017 All Rights Reserved