A. Raport
activitate stiintifica
Pentru a descarca raportul de activitate pe anul 2014 al RAFSIG -
click aici.
Pentru a descarca raportul de activitate pe anul 2015 al RAFSIG -
click aici.
Pentru a descarca raportul de activitate pe anul 2016 al RAFSIG -
click aici.
Pentru a descarca raportul de activitate pe anul 2017 al RAFSG -
click aici.
Brosura de prezentare a proiectului RAFSIG Contract 164/2014 -
click aici.
Participare la conferinte nationale:
- Simpozionul Naţional
Studenţesc „Biotehnologiile- Prezent şi Viitor” Ediţia A
V- a, 29 iunie 2017, Bucureşti, România.
Titlul lucrarii:
Cercetări privind efectul tratamentului
cu unde de radiofrecvenţă asupra fungilor implicaţi în degradarea
sortimentului de pâine “Grâu Întreg”
- Sesiunea de
Comunicări Științifice Studențești, 29-30 mai 2017, Targovişte
Titlul lucrarii:
Studii privind efectul tratamentului cu unde de radiofrecvenţă
asupra fungilor implicaţi în degradarea pâinii ambalate
- Simpozionul Naţional
Studenţesc „Biotehnologiile- Prezent şi Viitor” Ediţia A IV-
a, 24 iunie 2016, Bucureşti, România;
Titlul lucrarii:
Inactivarea fungilor implicaţi în alterarea pâinii de secară
folosind unde de radiofrecvenţă
- Simpozionul anual al
Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România -
Potențialul de valorificare al plantelor aromatice în panificație
(Good Herbs), 15- 16 iunie 2016, Bucureşti, România;
Titlul lucrarii:
Inactivation by radiofrequency treatment of Penicillium commune and
Penicillium crustosum, fungi with high incidence in bread spoilage
- Scientific
Conference of the Doctoral Schools of „Dunărea de Jos”, 2-3
iunie 2016, Galaţi, România;
Titlul lucrarii:
Radiofrequency Treatment of Foods: Applications on Bacteria, Yeasts
and Moulds Involved in Food Spoilage
- Simpozionul anual al
Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din
România ediția a XXIV – a, "Tehnologii inovative in
industria de morarit – panificatie pentru o dezvoltare durabila", 1 -
3 Octombrie 2015, Baia Sprie, Romania
Titlul lucrarii:
CERCETĂRI PRELIMINARE PRIVIND STABILIREA PARAMETRILOR DE FUNCŢIONARE
A UNUI ECHIPAMENT DE TRATARE CU UNDE DE RADIOFRECVENŢĂ (RF) ÎN
VEDEREA APLICĂRII PE PRODUSE DE PANIFICAŢIE.
Participare la conferinte internationale:
- Nutricon Conference,
5-7 octombrie 2017, Skopje, Macedonia.
Titlul lucrarii:
The influence of radiofrequency treatment on the texture parameters
and on the fungi development of whole wheat bread
- 3rd IMEKOFOODS.
Metrology Promoting Harmonization & Standardization in Food &
Nutrition, 1 – 4 Octombrie 2017, Thessaloniki, Grecia.
Titlul lucrarii:
The effects of radiofrequency heating on the aminoacids content of
whole wheat bread, graham bread and white bread
- Conferința
Integritatea alimentului și cea de-a XXVI-a ediție a
Simpozionului Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie
din România, 30-31 august 2017, Bucureşti, România.
Titlul lucrarii:
Studii privind efectul tratamentului cu
unde de radiofrecvenţă asupra caracteristicilor de calitate ale
produselor de panificaţie ambalate
Titlul lucrarii:
Influenta tratamentului cu unde de RF asupra unor proprietati de
textura ale painii albe de grau
- The International Conference of
University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of
Bucharest, „Agriculture for life, Life for agriculture”, 8-10
iunie 2017.
Titlul lucrarii:
Critical review on processing effect on nutritional composition of
food products
- International
Conference of Food Innovation „ FoodInnova”, 31 ianuarie- 3
februarie 2017, Cesena- Emilia- Romagna, Italia.
Titlul lucrarii:
The quality of whole wheat bread, graham bread and white bread
treated by radiofrequency heating
- 30th International
Conference of the European Federation of Food Science and Technology
(EFFoST), 28 - 30 November 2016, Vienna, Austria.
Titlul lucrarii:
Study of RF Treatment Effect on Properties of Different Types of
Packaging Materials Used for Wrapped Bread
- Black Sea
Association of Food Science and Technology (B-FoST), 22-24
septembrie 2016, Ohrid, Macedonia.
Titlul lucrarii:
The Effects of Radiofrequency Heating on the Quality and
Preservation of Wrapped Whole Wheat Bread, Graham Bread and White
Bread
Titlul lucrarii:
Radio Frequency Treatments for Mould Control in Wrapped Slices Bread
Pentru a descarca:
Poster, Diploma
- 4th International
ISEKI Food Conference, 6- 8 iulie 2016, Viena, Austria;
Titlul lucrarii:
Inactivation of Microorganisms Involved in Spoilage of Rye Bread
Using Radiofrequency Treatment
- The
International Conference of the University of Agronomic Sciences and
Veterinary Medicine of Bucharest - Agriculture for Life, Life for
Agriculture, 9- 11 iunie 2016, Bucureşti, România;
Titlul lucrarii:
Innovative Treatments of Food: Microwave vs. Radiofrequency
- 6th International
Conference On Food And Tourism - Bioatlas, 27- 28 Mai 2016,
Braşov, România;
Titlul lucrarii:
Consumer Perception Regarding the Use of Innovative Technologies iIn
Food Processing
- Conferinta
Internatioanla "Diaspora şi Prietenii Săi", 26- 28 aprilie
2016, Timişoara, România;
Titlul lucrarii:
Applications of Radiofrequency Treatment for Food Safety and
Preservation
-
International Nonthermal Processing Workshop "Sustainable
innovation based on science and applied research of nonthermal
technologies",
12 - 13 Noiembrie 2015, Atena, Grecia.
Titlul lucrarii:
RADIO FREQUENCY TREATMENT - APPLICATION ON RYE BREAD
Pentru a descarca:
Poster, Prezentare
Titlul lucrarii:
RADIO FREQUENCY HEATING FOR FOOD SAFETY AND PRESERVATION - STATE OF
THE ART
- Conferinţa
Internaţională a Universităţii de Știinţe Agronomice și Medicină
Veterinară din București, "Agricultură
pentru viaţă, viaţă pentru agricultură", 4 - 6 Iunie 2015, USAMV
Bucuresti, Romania.
Titlul lucrarii: UNCONVENTIONAL ANTIMICROBIAL
TREATMENTS FOR FOOD SAFETY AND PRESERVATION.
- 3rd North and East
Europe NeeFOOD Congress on Food, 20 - 23 Mai 2015, Brasov,
Romania.
Titlul lucrarii: THE EFFECTS OF RADIOFREQUENCY TREATMENT ON
MICROORGANISMS INVOLVED IN FOOD SPOILAGE.
- Al 14-lea Simpozion
Internaţional "Perspective ale agriculturii mileniului III", 24 - 26 septembrie 2015, USAMV Cluj-Napoca.
Titlul lucrarii: MICROORGANISMS INVOLVED IN SPOILAGE OF
BAKERY PRODUCTS
|